24. června 2015

Razítka - videonávod a postup

Razítkování je hit posledních let. Během chvíle můžete doslova vyčarovat na nehtech vzory, které by vám normálně trvaly ručně několik minut. Razítka jsou vhodná na přírodní nehty, nalakované nehty i nehty gelové či akrylové. Jednoduše se s nimi vyřádíte všude.

A co k tomu teda všechno potřebujeme?

  • Razítkovací lak 
  • Razítko (tiskátko
  • Destičku 
  • Stěrku 
  • Buničinu (vatový tamponek) a odlakovač (na vyčištění destičky a razítka)
  • Případně odlakovací tužku 


Postup: 


Připravte si nehet, na kterém chce razítko. Pokud máte novou destičku, zkontrolujte, zda na ní nemáte ochrannou fólii (s ní byste toho moc nenatiskli :)). Přetřete razítkovacím lakem destičku, a poté přejeďte stěrkou přes lak na destičce.

Vezměte razítko a opatrně otiskněte vzor z destičky na tiskátko, jak to vidíte na našem videu. Pak už stačí přiložit tiskátko na nehet a opatrně si ho orazítkovat. Příliš s obtiskováním neotálejte, aby vám neuschl lak.

Jakmile budete mít hotovo, můžete přetřít bezbarvým lakem nebo leskem, aby vám nová paráda dlouho vydržela. Jestliže chcete ten stejný motiv na destičce znovu, vyčistěte destičku i razítko odlakovačem.


Nebuďte smutní, pokud se vám to nepodaří na první pokus. Někdo má to štěstí a jde mu to hned, jiný potřebuje teprve získat ten správný „grif“. Pokud se vám razítkovaní nedaří, vyzkoušejte například menší nebo naopak větší tlak při přenášení vzoru na tiskátko. Dávejte také pozor, abyste při stírání přebytečného laku z destičky ho nesetřeli až moc!


Rada na závěr: 


Doporučujeme speciální razítkovací laky. Jsou vyvinuté právě na razítkování a jde to s nimi opravdu nejlépe. Použít však můžete také některé husté laky na nehty, ovšem nezaručujeme, že to se všemi a vždy půjde :).

 

Vše potřebné pro vaše nehtové umění můžete zakoupit na našem e-shopu www.magicnails.cz   

Váš Magic Nails ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Váš příspěvek. Velice si toho ceníme. Jsme tu pro vás -
MagicNails.cz