31. srpna 2015

Zlaté nehty na léto i na podzim

Přepychová zlatá barva je v poslední době velmi v kurzu. Je známkou luxusu a podvědomě si ji spojujeme s bohatstvím a úspěchem. Možná to je ten důvod, proč ji nosíme na oblečení, kabelkách, botách, doplňcích a také nehtech. Zlaté gelové nehty oživí každý outfit a zaručeně vždy upoutají pozornost. Jediné, co je potřeba (kromě zlatého laku, gelu nebo fólie), je špetka odvahy, neboť na takovou extravaganci nemá jen tak leckdo "koule".

Zdroj: naildoctors.net


Pokud si netroufáte na něco tak výrazného, určitě se spokojíte s jemným zlatým zdobením nebo zlatým lakem na nehty v jemném, ne tak výrazném, odstínu.

Zlatý lak na nehty Golden Rose

Romantických obrazců a precizních tahů docílíte zlatým zdobícím lakem na nehty, který je více pigmentovaný a má tenký štětec.


Zdobící laky Golden Rose




Pokud si netroufáte na složité motivy, můžete vyzkoušet razítkovací metodu. Více o tomto typu zdobení si můžete přečíst v našem článku - Razítka - videonávod a postup.
A aby byl efekt co nejlepší, můžete sáhnout po zlatém razítkovacím laku Konad, který máme v naší nabídce.







Ozdobit se dají jak akrylové nehty, gelové nehty nebo také nehty přírodní. Při modeláži nehtů nezapomeňte, že používáte-li místo gelů lak na nehty, musíte jej nechat pořádně uschnout, a až poté jej potáhnout vrchním gelem/leskem.

Zdroj: Pinterest - NailFeed

Luxusních motivů na nehtech lze dosáhnout hned několika způsoby, a to lakem na nehty, barevným gelem/akrylem, zdobícím lakem, glitry, fólií, zdobícími páskami, nebo vodolepkami. Efekty vykouzlené jednotlivými produkty vypadají vždy trochu jinak.

Lakem na nehty či gelem většinou nedocílíte tak výrazného efektu, jako vidíte níže na fotografii. Je to zejména kvůli malé pigmentaci. Určitě to znáte, koupíte si krásný lak v drogerii, ale jakmile si s ním nalakujete nehty, zjistíte, že pro vytoužený efekt budete muset natřít nehet asi pěti vrstvami. Při výběru si tedy dejte vždy pozor, zda jde o kvalitní produkt, který dokáže přesně to, co slibuje. Pomoct vám mohou reference na daný produkt, ty je dobré si vždy před koupí přečíst.

Zdroj: healthbeautylife.com
Pokud chcete vytvořit opravdu zlatý a třpytivý efekt, vyzkoušejte glitry, třpytky nebo pigmenty. Práce s nimi se může zdát ze začátku náročná, protože glitry mohou skončit vysypané na zemi, v tom horším případě na koberci a odtamtud se dostávají poměrně těžce. Konečný výsledek je ale bezkonkurenční.


Zdroj: cutediyprojects.com
Na obrázku výše můžete spatřit zlaté zdobící pásky. Aplikace je vcelku jednoduchá. Někdo nanáší pásky na barevný gel a poté jen zaleskuje. V takovém případě se ale může občas stát, že se pásky budou odlupovat. Doporučuje se proto buď nanášet pásky pod C oblouk nebo zdobící pásky přetáhnout tenčí vrstvou modelačního gelu a až pak leskem. Každá manikérka má vlastní triky a "fígle". Občas nezbývá nic jiného než zkoušet a zkoušet :). Zdobící pásky můžete zakoupit zde.

UV gel zlatý - Magic Nails


Samotnou kategorií jsou fólie a vodolepky. S fóliemi lze dosáhnout nádherného metalického efektu, jak můžete vidět na přiložené fotografii. Práce s nimi je ale složitější a ne vždy se na první pokus povede.

Zdroj: thegirlnextdior.tumblr.com

Aplikace samolepek na nehty



Aplikace fólie a zdobících pásků na nehty



Doufáme, že vás náš nový článek inspirovat k dalšímu nehtovému tvoření. V případě jakýchkoliv dotazů se na náš nebojte obrátit, ať už tady v komentářích, na naší FB stránce Magic Nails.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Váš příspěvek. Velice si toho ceníme. Jsme tu pro vás -
MagicNails.cz