3. července 2017

Novinky v našem eshopu



Rozšířily jsme pro vás nabídku o domácí péči o ruce a o nohy. Můžete si hýčkat ruce i nožky v pohodlí svého domova a nemusíte se objednávat a běhat do salonu. 

Sáčky si můžete vzít s sebou na chatu i na dovolenou a nezabere vám to žádné místo. Sáčky s jednorázovou kůrou po aplikaci vyhodíte a je hotovo! 
Kompletní sadu dvou sáčků kůry nabízíme za dostupných 29 Kč.

Jedná se o peelingovou + parafínovou masku a nebo peeling + maska. Použití a aplikace je velmi jednoduchá. Stačí si vybrat konkrétní kůru. 

Jednorázovou kůru lze aplikovat na ruce i na nohy. K tomu použijete  konkrétní sáček s aplikační sadou. Sada na parafín obsahuje i igelitové sáčky.

Peeling a regenerační maska na ruce 2 x 6 ml - blesková regenerační kůra na ruce.
Blesková regenerační kůra pro ruce obsahuje 6 ml peelingu a 6 ml krémové masky v sáčku. Máte obojí při jednom. Preparát jemně změkčuje a odstraňuje zrohovatělou pokožku. Ruce jsou výjimečně měkké a hladké.

Peeling  na ruce vyhlazuje pokožku a navrací jí jemnost díky přírodním jemným skořápkám z ořechů, které masáží stimulují krevní oběh a zlepšují vstřebávání a působení aktivních látek do kůže.

Krémová maska okamžitě vyživuje a zároveň regeneruje. Maska obsahuje olej ze sladkých mandlí,extrakty ze skořice a zázvoru.
Jak přípravek používat:

Nejdříve použijte obsah sáčku č. 1 - peeling. Peeling jemně masírujte na mokré kůži cca 5 min. Opláchněte vodou a osušte.
Po osušení rukou použijte sáček č.2 - krémovou masku na ruce, nechte jí řádně vsáknout.
Ruce jsou měkké a hedvábné a získají zdravou barvu.
https://www.magicnails.cz/kosmetika/kosmetika/pece-o-nohy/peeling-a-maska-na-ruce

Koupit můžete zde:  
https://www.magicnails.cz/kosmetika/kosmetika/pece-o-nohy/peeling-a-maska-na-ruce

Peeling a parafínová maska na ruce 2 x 6ml

Blesková parafínová kůra pro ruce obsahuje 6 ml peelingu a 6 ml parafínové masky v sáčku a igelitové rukavice. Máte vše v jednom. Preparát jemně změkčuje a odstraňuje zrohovatělou pokožku. Ruce jsou výjimečně měkké a hladké.

Revitalizující peeling na ruce s přírodními skořápkami efektivně odstraňují mrtvou pokožku a stimulují krevní oběh. Formule s jojobovým olejem intenzívně hydratuje, regeneruje suchou a popraskanou pokožku a změkčuje zrohovatělou kůži. Ruce jsou výjimečně hladké a pokožka je pružná. 

Parafínová maska na ruce obnovuje přirozenou rovnováhu suché pokožky, která potřebuje regeneraci. Unikátní formule založená na parafínovém oleji a oleji ze sladkých mandlí vytváří na rukách jemný film  ,který chrání pokožku před vysušením a podrážděním. Ruce jsou vyživované, měkké a hedvábně hladké.

Jak přípravek používat:

1.  Nejdříve použijte obsah sáčku č. 1 - peeling. Peeling jemně masírujte na mokré kůži cca 5 min. Opláchněte vodou a nesušte!!!!
2.  Použijte sáček č.2 - parafínovou masku, masku naneste na vlhké ruce, naložte do přiložené igelitové folie a zabalte do ručníku na 10 min. Po uplynutí doby sejměte igelitové rukavice, jemně osušte ručníkem a neoplachujte.
Koupit můžete zde:


Pokud se neobejde bez každodenní péče o své nohy, tak nabízíme  Vollaré Krém na nohy Argan 75ml, Vollaré krém na nohy Olive Extract 75ml, Vollaré Peeling na nohy Macadamia 75ml.






 Pěkné léto přeje Magic Nails - specialista na nehty - gelové, akrylové i přírodní

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Váš příspěvek. Velice si toho ceníme. Jsme tu pro vás -
MagicNails.cz