7. května 2017

Atraktivní vzhled nehtů




Krásně upravené nehty dokážou upoutat pozornost nejen mužů, ale i žen. I žena dokáže ocenit a pochválit krásně upravené nehty své kamarádce u kávy, nebo kolegyni v práci. Upravené nehty vyvolávají velmi příjemný pocit a podtrhují image a sebevědomí každé ženy. 

Jestliže máte dostatek času, tak určitě oceníte profesionální ošetření rukou a péči o přírodní nehty návštěvou manikérky v nehtovém studiu. Pokud chodíte na ošetření rukou pravidelně, tak svou další návštěvu si zajistíte při odchodu ze studia. 

  Ale mnohé z nás žen jsou časově vytížené a opravdu nemají v dnešní době dostatek času navštívit profesionální nehtové studio, tak si můžete péči o ruce provést sama doma, kdy budete chtít a potřebovat. Na našem trhu jsou dostupné kvalitní prostředky i přípravky pro kompletní a profesionální manikúru.

  Věnujte ošetření rukou alespoň 20-30 min 1x týdně. Na takovouto péči nemusíte být zrovna žádný odborník a profesionál. Stačí pravidelné mytí rukou, peeling, úprava nehtů pilníkem a ošetření nehtů výživnými laky.


Postup při domácí manikúře:

  • Do misky o průměru 20-30 cm si dejte 2 dávky tekutého mýdla a cca 0,5-1 litr teplé vody. Mýdlo ve vodě vám pomůže ke změkčení kůžičky. Ruce ponořte do lázně s vodou na max. 10 min., po té vyndejte a osušte ručníkem. Pokuste se při sušení jemně kůžičku masírovat ručníkem a shrnout, dojde k jejímu uvolnění. 
  • Některé ruce mají kůžičku narostlou až v 1/3 nehtu, pak nedojde k uvolnění ani při lázni s vodou a musíte kůžičku uvolnit pomocí pomerančového dřívka, nebo kovového dlátka. Po lázni je kůžička měkká a tak stačí jemným zatlačením kůžičku shrnout a uvolnit. Uvolněná kůžička po uschnutí rukou vypadá nevzhledně a co s ní? Použijeme nůžky na kůžičku, které mají zaoblený tvar  s jemnými břity ke stříhání, nebo použijeme nástroj na odstranění kůžičky, tzv. vidličku, Vidličkou okrojíme kůžičku kolem dokola nehtu. Tento nástroj může být i nebezpečný, pozor na pořezání! 
  • Nástroje můžou být součástí vaší domácí manikúry v pouzdru. Lze je zakoupit i samostatně na e-shopu i v drogerii. 
  • Po odstranění kůžičky zkrátíme nehty pilníkem do tvaru. Doporučuji skleněný pilník, nebo papírový pilník o hrubosti 240/240 (jemná hrubost na přírodní nehty) nepoužívejte jiné a hrubší pilníky, nehty hrubým pilníkem rozsekáte a budou se třepit. 
  • Jestliže máte tvar i délku nehtů, tak použijte leštící pilník, nebo kostku. Provedete s ním peeling nehtu a druhou stranou nehet rozleštíte do vysokého lesku. 
  • Záleží už pouze na vás, zda nehty budete ještě lakovat, nebo máte raději přírodní a přirozené nehty. Pro zvýšenou péči nehtů použijte výživové laky s vitamíny a minerály. 
  • Nezapomeňte na závěr použít olejíček na nehtovou kůžičku, který se sám vsákne, nebo ho můžete palcem druhé ruky vmasírovat. 
  • Celé ruce až do předloktí namažte výživným a hydratačním krémem.


Hotovo!!! 


Pokud jste zvládla jednoduchou domácí manikúru, tak gratuluji. 


Máte zájem si udělat krásnou manikúru a pečovat o své nehty doma? 
Poradíme Vám.

Napište nám nebo se podívejte  na náš e-shop.

Jaké pomůcky si k pravidelné péči o ruce zakoupit?

Pomůcky a přípravky k domácí manikúře najdete na MagicNails.cz :

Manikůrní miska růžová
Cuticle Remover Gel - lze ho použít místo namáčení rukou v misce
Pilník bílý 240/240 rovný - pilník na zkrácení nehtů
Pilník skleněný 135mm - pilník na zkrácení nehtů
Pilník keramický profesionál - pilník na zkrácení nehtů
Pilník pěnový půlměsíc 240/320 - jemný dolešťovací pilník
4v1 Complete Care - výživný lak s vitamíny
Black Diamond Hardner - bezbarvý lak s vysokým leskem
Smoothing Base - lak s mléčným vzhledem přírodních nehtů, výživa nehtů
Olejíček na nehty - výživa nehtové kůžičky a nehtu
Krém na ruce

Pěkný den přeje Magic Nails - specialista na nehty

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Váš příspěvek. Velice si toho ceníme. Jsme tu pro vás -
MagicNails.cz