3. ledna 2017

Olejíčky s kapátkem - nová řada




Nová řada nehtových olejíčků s pipetou od firmy Silcare


Nová řada nehtových olejíčků s pipetou od firmy Silcare  o obsahu 15ml mají úžasnou a znamenitou vůni, která dlouho vydrží na vašich rukách při použití již několika málo kapek na nehtovou kůžičku. Pouhá jedna kapka stačí  kápnout na nehet a vmasíruje se do okolí nehtů, zjemní kůžičku, zabrání tvoření záděrek a výživý nehet.

Síla přírodních ingrediencí je obsažena v každém olejíčku, který je obohacen o mandlový olej, bílkoviny, minerální látky, vitamín A, E, D, a vitamínů skupiny B, olivový olej- ten způsobuje hydrataci nehtů a velice dobře se vstřebává. Broskvový olej zpevňuje nehtovou ploténku a předchází štěpení a lámání nehtů.


Olejíček je doporučován pro ženy a muže, kteří sní o zdravých, silných a lesklých nehtech. Používá se pro regeneraci nehtů po odstraněné gelové, nebo akrylové modeláži nehtů. 

Aplikace je doporučována 2x denně 1kapku na nehet. Kapka oleje se vmasíruje na celou nehtovou ploténku a kůžičku. Zbytek oleje otřete ubrouskem, nebo vetřete do celé dlaně.

Můžete si vybrat z ohromujících vůní s  nasládlou dlouhou intenzitou jako jsou : broskev, červené jablko, ananas, banán, citrón, kokos, jahoda, grep, višně, kiwi, jasmín, vanilka, meloun, malina a žvýkačka.



Pěkný den přeje Magic Nails - specialista na nehty

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Váš příspěvek. Velice si toho ceníme. Jsme tu pro vás -
MagicNails.cz