10. července 2015

Zdobení krok za krokem - Červené a růžové bláznění

Něžná romantická růžová barva se nikdy na nehtech neokouká. Pokud hledáte inspiraci a rychlé návody, jak vytvořit své zákaznici či sobě něco elegantního a smyslně ženského, tak jste na správném místě! Připravili jsme pro vás několik růžových a červených nehtů, které udělají určitě hodně parády :)

Na červená srdíčka se vám budou hodit tyto produkty:



Pokud upřednostňujete spíše výraznější a světlejší barvičky, určitě můžete vyzkoušet tento letní hravý nail art, který bude k vodě nebo na dovolenou jako ulitý. Pokud nemáte všechny potřebné barvičky nevadí, připravili jsme pro vás opět pár tipů:

A teď se vrhneme na něco opravdu letního! :) Máte rádi květiny? My ano, tak šup pro gely, laky a štětce, a jdeme na to.
Z červeného UV gelu Red De Lux vytvořte základ podle obrázku. Po vytvrzení gelu přichází druhá část - květinky. Můžete je vyzkoušet namalovat ručně pomocí zdobících laků na nehty, pokud si ale netroufáte, určitě vám přijdou vhod samolepky na nehty. Ty jednoduše na nehet nalepíte a zaleskujete, případně přetřete tenkou vrstvou čirého modelačního gelu.


Tak co na naše tipy říkáte? :) Doufáme, že se vám tyto ultra rychlé návody líbí, máme totiž v záloze ještě pár dalších, takže se máte určitě na co těšit :)

Vaše Magic Nails ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Váš příspěvek. Velice si toho ceníme. Jsme tu pro vás -
MagicNails.cz