28. září 2015

Podzimní trendy 2015






Před pár dny nám začal podzim a s ním se mění náš šatník, botník a překvapivě i nehty. Každý rok se mění nejen trendy v modeláži nehtů, volbě tvaru ale také v preferovaných barvách.






Hit podzimu 2015: šedé nehty


Mezi velmi oblíbené, a dalo by se říct i nejoblíbenější barvy, v těchto měsících patří šedá. A právě proto máme pro vás několik tipů a nápadů, s čím šedou zkombinovat a vytvořit tak naprosto kouzelné nehty.



Šedá a červená


Šedá barva je poměrně nenápadná, neuškodí ji proto, když ji zkombinujete například s červenou. Zvolit můžete červenou ve všech odstínech, od výrazně rudé až po temně krvavé a bordó.
Zdroj: Pinterest - Christina Katechis

Zdroj: Beautycross.com

























Šedá a zlatá

Velmi nádherná kombinace je také zlatá se šedou. Nejlepšího výsledku docílíte zlatými glitry, třpytkami nebo fólií. Vyzkoušet můžete také 3D techniku.


Zdroj: Prettydesigns.com
Zdroj: Glamradar.com

Šedá a stříbrná

Košer není také kombinace šedé a stříbrné. Šedá v kombinaci se světlejšími odstíny působí chladněji, dle nás je tedy ideální do zimního období, no posuďte sami.

Zdroj: Bloglovin.com
Zdroj: Beautythere.com





















Šedá a růžová


Pokud chcete být za něžnou dívku, určitě zvolte světlejší odstíny růžové. Naopak, chcete-li na sebe upozornit, sáhněte po neonové růžové nebo tmavě růžové. Šedá s růžovou jsou prostě krásné vždy.






A jaká kombinace šedé se líbí vám? Klidně se nám pochlubte! Své výtvory můžete posílat například do zpráv na Facebooku.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Váš příspěvek. Velice si toho ceníme. Jsme tu pro vás -
MagicNails.cz